Selecteer een pagina
Heerlen, Akerstraat 27
Te huur per m2 per jaar, excl. BTW. Parkeerplaats € 800,00 per plaats per jaar excl. BTW € 90 Per maand - Kantoorruimte
Locatie op kaart   

Detail
 • Oppervlakte totaal 700 m2 op de tweede verdieping
 • Parkeerplaatsen Nader overeen te komen
 • Servicekosten per m2 € 35,00 per m2 per jaar. Ten behoeve van de gemeenschappelijke voorzieningen zal een voorschot gevraagd worden om de kosten te dekken. Het voorschot wordt jaarlijks opnieuw vastgesteld, afhankelijk van de werkelijke kosten. De gemeenschappelijke voorzieningen hebben met name betrekking op levering van gas, water en licht, schoonmaak van de algemene ruimten, onderhoud technische installaties en terrein onderhoud. 
 • Prijs per m2 per jaar, excl. BTW. Parkeerplaats € 800,00 per plaats per jaar excl. BTW € 90 Per maand  - Kantoorruimte
 • Oppervlakte minimaal 21 m2. Er zijn verschillende type ruimten beschikbaar, variërend in grootte. De m2 zijn samengesteld uit de netto kantooroppervlakte met daarbij de opslag voor de gemeenschappelijke m2 
 • Status Te huur
Deel
Omschrijving

Dit courante en nette kantoorobject, gelegen op een goede locatie nabij het centrum van Heerlen, beschikt over ca. 3.700 m2 kantoorruimten verdeeld over 4 verdiepingen, alsmede een parkeergarage met circa 41 plaatsen.

De begane grond wordt grotendeels in gebruik genomen door RAP. RAP is een cliëntvriendelijke, eigentijdse en kleinschalige revalidatiepraktijk met drie locaties in de regio: Heerlen, Brunssum en Kerkrade. RAP staat voor: Revalideren Activeren Participeren.  ​

RAP ondersteunt cliënten in het vergroten van hun zelfredzaamheid in die activiteiten die voor hen van belang zijn, zodat zij weer zoveel mogelijk de regie kunnen nemen over hun leven. Om de filosofie van RAP te ondersteunen wordt de begane grond geheel opnieuw ingericht waarbij speciaal aandacht is voor een sociale omgeving, warme materialen en een ‘open’ karakter.

De eerste verdieping is verhuurd aan Stichting Dichterbij/Stevig. STEVIG, onderdeel van Dichterbij, biedt ambulante, dag- en klinische behandeling aan mensen met een licht verstandelijke beperking en gedrags-en/of psychiatrische stoornissen .

De tweede verdieping is beschikbaar voor derden. Hier worden ruimten aangeboden, voorzien van alle gemakken. Samenwerking met RAP mag, maar is zeker geen voorwaarde. RAP zoekt met name mede gebruikers die ook aandacht hebben voor kwaliteit en die het prettig vinden om gezamenlijk in een mooie omgeving te participeren. De verdiepingen zijn ingericht met zelfstandige kamers vanaf ca. 21 m2. Facilitaire voorzieningen, zoals toiletgroepen en pantry’s worden gezamenlijk gebruikt.

Gelegen op een perfecte zichtlocatie aan de rand van het centrum van Heerlen tegenover een bushalte. Bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend. Het NS stations is op loopafstand gelegen. De aansluiting op de autosnelweg A76 en de A79 is zeer nabij, alsmede de aansluiting op de Heerlense ringweg.

Deel dit artikel met social media
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
 
 • Object Vrijstaand kantoorgebouw, parkeergarage, bezoekersparkeerplaatsen, multi-tenant concept. Het object beschikt over een ondergrondse parkeergarage met ca. 41 plaatsen. Op het buitenterrein beschikt dit complex over nog ca. 29 parkeerplaatsen. De parkeerplaatsen zullen naar rato van het gehuurde oppervlak worden toegekend. Op loopafstand zijn diverse mogelijkheden om kort of lang betaald te parkeren.
 • Bouwjaar 1990
 • Ligging Centrum Heerlen
 • Voorzieningen Centrale entree, lift, pantry en toiletgroepen, koelplafonds, verlichtingsarmaturen, kabelgoten
 • Huur-/koopcontract MODEL HUUROVEREENKOMST KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW
 • Borg of bankgarantie 3 maanden huur met servicekosten en BTW
 • Betalingsvoorwaarden Per maand vooruit
 • Aanvaarding In overleg
Contact informatie
Contact
Verstuur bericht
Vergelijkbare panden
Meerssen, Gansbaan 7
Te huur Huurprijs: nader overeen te komen. Per maand
Heerlen, Geerstraat 103
Te huur per m2 per jaar excl. BTW.€ 125 Per maand
Heerlen, Nieuw Eyckholt 290-292
Te huur per m2 per jaar excl. BTW€ 70,00  Per maand
Heerlen-Hoensbroek, Burg. v.d. Kroonstraat 20
Te huur per m2 per jaar€ 50,00 Per maand