Selecteer een pagina

Duidelijk en eerlijk

Het leeuwendeel van onze werkzaamheden bestaat uit taxaties van onroerende zaken en bemiddeling bij de verhuur en verkoop van winkels, kantoren en bedrijfshallen.

Wij laten u op het gebied van taxaties niet achter met een “wollig” rapport. U krijgt concrete, praktische adviezen , toepasbaar binnen uw bedrijf of persoonlijke situatie.

Duidelijk en eerlijk! Daar staan wij net als bij de leeuwengemeenschap, borg voor.

Ondernemen met vastgoed voorkomt leegstand

Als goed ondernemer is het kennen van de waarde van uw bedrijfsobject essentieel, of u nou huurder of eigenaar bent. Als eigenaar heeft u zekerheden gesteld naar de bank of zit uw pensioen in het vastgoed en als huurder wilt u zeker weten dat u een marktconforme huurprijs betaalt. Ik ben gespecialiseerd in taxaties van commercieel vastgoed. Door mijn ervaring en kennis van de markt kan ik u snel inzicht geven in de waarde van uw pand. Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend waarde-advies  neem dan contact met mij op.

Ik geloof dat de waarde-ontwikkeling van vastgoed een proces is dat continu gemonitord moet worden. Elke waardering is een momentopname en u heeft daar niets aan als u geen inzicht krijgt in toekomstige veranderingen en situaties die de waarde kunnen beïnvloeden. Waarom stijgt of daalt uw pand in waarde? Wat beïnvloedt de waarde? Geen enkele taxateur heeft een glazen bol en kan de toekomst voorspellen. Ik kan door mijn jarenlange ervaring en marktkennis wel een visie geven over de kansen en bedreigingen en de mogelijkheden die de markt biedt om de waarde van uw vastgoed te managen.

Graag ben ik u van dienst en biedt u mijn kennis en kunde aan. In een vrijblijvend gesprek deel ik mijn marktvisie met u en geef u de tools die u nodig heeft om invloed uit te oefenen op de waarde-ontwikkeling van uw vastgoed. Zo heeft u zelf de mogelijkheid om keuzes te maken hoe u omgaat met de waarde van uw vastgoed.

Onze taxatierapporten voldoen aan de voorschriften volgens de International Valuation Standards (IVS) en de aanbevelingen van het Platform Taxateurs en Accountants (PTA).

Geinteresseerd?

Neem gerust contact met mij op!

Klik hier